Home

Maes Advies breidt zijn activiteiten uit!

In de proces-, bulk-, op en overslag, voedsel-, diervoeder- en biogas- industrie was Maes Advies al een bekende naam met het uitvoeren van Rie (Risico Inventarisatie en Evaluatie) en EVD ( Explosie veiligheids documenten) wat betreft de ATEX-richtlijnen en Maes Advies breidt zijn activiteiten uit.

Door samenwerking met diverse partijen kan Maes Advies voor U het totale probleem oplossen van advies tot en met de uitvoering. Gaat het nu om explosie beveiliging, proces verbetering, hoger rendement, minder energie verbruik of duurzamer werken, Maes Advies kan wellicht iets voor U betekenen.

Door deze samenwerking kunt u ervan uitgaan dat het advies professioneel wordt uitgevoerd.

Maes Advies werkt samen met diverse professionals die meer dan 40 jaar ervaring hebben in de proces industrie. Door de juiste samenwerking kan Maes Advies U de “ One Stop Shopping “ formule aanbieden met “Triple A“ ADVIES, APPARATUUR, AANPASSINGEN oplossingen. Hierdoor wordt door U direct het hoogste rendement behaald zonder onnodige tussen stappen van derden.

In juli 2006 moet ieder bedrijf in de EU-landen voldoen aan de ATEX-richtlijnen waaronder ook de explosieveiligheidsdocumenten vallen.

Maes-Advies is niet bang voor uitdagingen en wil samen met u een veilige manier vinden om te voldoen aan de ATEX-richtlijn!

Nieuwsgierig wat Maes Advies voor U te bieden heeft ? Neem dan contact met ons op !






Onze diensten en services voor explosiebeveiliging zijn overgegaan in MSPS.
Jouw webbrowser zal daar automatisch naar toe gaan in 4 seconden
Mocht de browser dit niet doen, klik dan hier om er alsnog te komen.


ATEX

De term ATEX is gegeven aan twee nieuwe Europese richt-lijnen die te maken hebben met explosieveiligheid.

Maes Advies is niet bang voor uitdagingen en wil samen met u een veilige manier vinden om te voldoen aan de ATEX-richtlijn!